За сите дополнителни информации и нарачки можете да ни се обратите на:

- Моб: 070/344-146
- Факс: 02/2466-352
- e-mail: makedonskirubin@gmail.com
Copyright © 2010 by "DEKO"  ·  E-Mail: makedonskirubin@gmail.com
Н А Р А Ч К И

Почитувани посетители,

од декември 2012 година МАКЕДОНСКИОТ РУБИН доби промотивна локација во самото срце на Скопје - старата бижутерија на ќошето на Рекорд